Meteo, 30 Aprilie
Meteo 30 aprilie 2024, 20:36 | 245

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 22 de grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 6 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta o zi cu ploi slabe in toate localitatile republicii. Plus 20 de grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 9 grade. Maximele vor oscila intre plus 17 si plus 18 grade in orasele nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 21 si plus 22 de grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. In capitala se vor inregistra maxime de pana la plus 20 de grade, se prevede cer variabil. Meteorologii anunt averse la Constanta, cu plus 16 grade. Plus 24 de grade vor fi la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Averse sunt prognozate la Londra, va ploua la Paris. Se prevede cer varbiabil la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 23 de grade. La Roma sunt anuntate precipitatii. Plus 23 de grade vor fi la Viena, plus 27 la Berlin. Cei din Kiev vor avea parte de o zi cu soare. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie